Hlavná funkcia: Správa používateľov a rolí
• 31 júl 2026
Deaktivácia používateľského účtu
Prehľad funkcií: Deaktivácia okamžite zruší prístup používateľa. Jeho relačný token sa stane neplatným hneď pri nasledujúcej požiadavke.
Deaktivácia okamžite zruší prístup používateľa. Jeho relačný token sa stane neplatným hneď pri nasledujúcej požiadavke.