Atribuire și modificare roluri
Rezumat funcționalitate: Atribuirea de roluri modifică profilul de acces al utilizatorului printr-o singură selecție. Modificarea intră în vigoare la următoarea cerere, fără a fi necesară reautentificarea.
Atribuirea de roluri modifică profilul de acces al utilizatorului printr-o singură selecție. Modificarea intră în vigoare la următoarea cerere, fără a fi necesară reautentificarea.