# Atribuire și modificare roluri - Finiscode Feature

> Atribuirea de roluri modifică profilul de acces al utilizatorului printr-o singură selecție. Modificarea intră în vigoare la următoarea cerere, fără a fi necesară reautentificarea.

Atribuirea de roluri modifică profilul de acces al utilizatorului printr-o singură selecție. Modificarea intră în vigoare la următoarea cerere, fără a fi necesară reautentificarea.