Funkcja nadrzędna: Zarządzanie Użytkownikami i Rolami
• 31 Lipiec 2026
Zarządzanie rolami użytkowników
Podsumowanie funkcji: Przypisanie roli zmienia profil dostępu użytkownika za pomocą jednego wyboru. Zmiana wchodzi w życie przy następnym żądaniu, bez konieczności ponownego logowania.
Przypisanie roli zmienia profil dostępu użytkownika za pomocą jednego wyboru. Zmiana wchodzi w życie przy następnym żądaniu, bez konieczności ponownego logowania.