Funkcja nadrzędna: Zarządzanie Użytkownikami i Rolami
• 31 Lipiec 2026
Dezaktywacja konta użytkownika
Podsumowanie funkcji: Dezaktywacja natychmiastowo odbiera użytkownikowi dostęp do systemu. Jego token sesji staje się nieważny przy każdym kolejnym żądaniu.
Dezaktywacja natychmiastowo odbiera użytkownikowi dostęp do systemu. Jego token sesji staje się nieważny przy każdym kolejnym żądaniu.