# Dezaktywacja konta użytkownika - Finiscode Feature

> Dezaktywacja natychmiastowo odbiera użytkownikowi dostęp do systemu. Jego token sesji staje się nieważny przy każdym kolejnym żądaniu.

Dezaktywacja natychmiastowo odbiera użytkownikowi dostęp do systemu. Jego token sesji staje się nieważny przy każdym kolejnym żądaniu.