Hovedfunksjon: Bruker- og rollestyring
• 31 July 2026
Deaktiver brukerkonto
Funksjonsoversikt: Deaktivering fjerner umiddelbart en brukers tilgang til systemet. Økt-tokenet deres blir ugyldig ved neste forespørsel.
Deaktivering fjerner umiddelbart en brukers tilgang til systemet. Økt-tokenet deres blir ugyldig ved neste forespørsel.