# Deaktiver brukerkonto - Finiscode Feature

> Deaktivering fjerner umiddelbart en brukers tilgang til systemet. Økt-tokenet deres blir ugyldig ved neste forespørsel.

Deaktivering fjerner umiddelbart en brukers tilgang til systemet. Økt-tokenet deres blir ugyldig ved neste forespørsel.