Overordnet funktion: Bruger- og Rollehåndtering
• 31 juli 2026
Deaktiver brugerkonto
Funktionsoversigt: Deaktivering fjerner øjeblikkeligt en brugers adgang. Deres session-token bliver ugyldigt ved den næste anmodning.
Deaktivering fjerner øjeblikkeligt en brugers adgang. Deres session-token bliver ugyldigt ved den næste anmodning.