# Deaktiver brugerkonto - Finiscode Feature

> Deaktivering fjerner øjeblikkeligt en brugers adgang. Deres session-token bliver ugyldigt ved den næste anmodning.

Deaktivering fjerner øjeblikkeligt en brugers adgang. Deres session-token bliver ugyldigt ved den næste anmodning.