Hlavní funkce: Správa uživatelů a rolí
• 31 červenec 2026
Deaktivace uživatelského účtu
Přehled funkcí: Deaktivace okamžitě ukončí přístup uživatele. Jeho relační token se stane neplatným hned při dalším požadavku.
Deaktivace okamžitě ukončí přístup uživatele. Jeho relační token se stane neplatným hned při dalším požadavku.