# Deaktivace uživatelského účtu - Finiscode Feature

> Deaktivace okamžitě ukončí přístup uživatele. Jeho relační token se stane neplatným hned při dalším požadavku.

Deaktivace okamžitě ukončí přístup uživatele. Jeho relační token se stane neplatným hned při dalším požadavku.