Funció superior: Gestió d'usuaris i rols
• 31 juliol 2026
Desactivació de compte d'usuari
Resum de la funció: Desactivar un usuari revoca el seu accés de manera instantània. El seu testimoni de sessió queda invalidat immediatament en la següent sol·licitud.
Desactivar un usuari revoca el seu accés de manera instantània. El seu testimoni de sessió queda invalidat immediatament en la següent sol·licitud.