# Desactivació de compte d'usuari - Finiscode Feature

> Desactivar un usuari revoca el seu accés de manera instantània. El seu testimoni de sessió queda invalidat immediatament en la següent sol·licitud.

Desactivar un usuari revoca el seu accés de manera instantània. El seu testimoni de sessió queda invalidat immediatament en la següent sol·licitud.