Övergripande funktion: Användar- och rollhantering
• 31 juli 2026
Inaktivera användarkonto
Funktionsöversikt: Att inaktivera ett konto bryter omedelbart användarens åtkomst. Deras sessionstoken blir ogiltig vid nästa begäran.
Att inaktivera ett konto bryter omedelbart användarens åtkomst. Deras sessionstoken blir ogiltig vid nästa begäran.