# ୟୁଜର୍ ଆକାଉଣ୍ଟ ନିଷ୍କ୍ରିୟ କରିବା - Finiscode Feature

> ୟୁଜର୍ ଆକାଉଣ୍ଟ ନିଷ୍କ୍ରିୟ କରିବା ଦ୍ୱାରା ତୁରନ୍ତ ସେମାନଙ୍କର ପ୍ରବେଶ ଅଧିକାର ବନ୍ଦ ହୋଇଯାଏ। ପରବର୍ତ୍ତୀ ଅନୁରୋଧରେ ସେମାନଙ୍କର ସେସନ୍ ଟୋକେନ୍ ଅବୈଧ ହୋଇଯିବ।

ୟୁଜର୍ ଆକାଉଣ୍ଟ ନିଷ୍କ୍ରିୟ କରିବା ଦ୍ୱାରା ତୁରନ୍ତ ସେମାନଙ୍କର ପ୍ରବେଶ ଅଧିକାର ବନ୍ଦ ହୋଇଯାଏ। ପରବର୍ତ୍ତୀ ଅନୁରୋଧରେ ସେମାନଙ୍କର ସେସନ୍ ଟୋକେନ୍ ଅବୈଧ ହୋଇଯିବ।