Bovenliggende functie: Gebruikers- en rolbeheer
• 31 juli 2026
Gebruikersaccount deactiveren
Functieoverzicht: Deactivering onderbreekt direct de toegang van een gebruiker. Zijn sessietoken wordt ongeldig bij het volgende verzoek.
Deactivering onderbreekt direct de toegang van een gebruiker. Zijn sessietoken wordt ongeldig bij het volgende verzoek.