Fő funkció: Felhasználói és szerepkör-kezelés
• 31 július 2026
Felhasználói fiók letiltása
Funkció összefoglalója: A letiltás azonnal megszünteti a felhasználó hozzáférését. A munkamenet-token a következő kéréstől kezdve érvénytelenné válik.
A letiltás azonnal megszünteti a felhasználó hozzáférését. A munkamenet-token a következő kéréstől kezdve érvénytelenné válik.