Pääominaisuus: Käyttäjä- ja roolinhallinta
• 31 heinäkuu 2026
Roolien määrittäminen ja muutos
Ominaisuuksien yhteenveto: Roolin määrittäminen muuttaa käyttäjän pääsyprofiilin yhdellä valinnalla. Muutos astuu voimaan välittömästi, eikä vaadi uudelleenkirjautumista.
Roolin määrittäminen muuttaa käyttäjän pääsyprofiilin yhdellä valinnalla. Muutos astuu voimaan välittömästi, eikä vaadi uudelleenkirjautumista.