Pääominaisuus: Käyttäjä- ja roolinhallinta
• 31 heinäkuu 2026
Käyttäjätilin poistaminen käytöstä
Ominaisuuksien yhteenveto: Käyttäjän pääsy evätään välittömästi toiminnon suorittamisen jälkeen. Käyttäjän istuntotunniste mitätöidään heti seuraavasta pyynnöstä alkaen.
Käyttäjän pääsy evätään välittömästi toiminnon suorittamisen jälkeen. Käyttäjän istuntotunniste mitätöidään heti seuraavasta pyynnöstä alkaen.